Tweede  Mercedes SLK Cup wedstrijd gaat de grens  over

Als we naar het buitenland gaan dan voelt dat echt aan als vakantie. Nu gaan we daarbij ook nog lekker racen en dat is dubbel. Zolder ligt in België en daar is de sfeer uiterst gemoedelijk en prettig.
Echter we weten ook dat er enige restricties zijn aangaande het geluid.
Dus!!!

Let op!! Voor 9.00 uur is er absolute motorstilte en mogen raceauto’s niet worden gestart. Duwen naar de keuring mag wel en slepen ook. Datzelfde geldt tijdens de middag pauze van 12.00-13.00 uur. Ook niet starten om warm te draaien. Gewoon pauze. Zo heeft ieder circuit weer zijn specialiteiten en met deze is goed te leven.

Ondanks dat het een doordeweekse wedstrijd is, trekt  tweede wedstrijd van de Mercedes SLK Cup toch weer meer dan 25 rijders naar het circuit van Zolder. En aan spanning zal het zeker niet ontbreken. De te kloppen man zal zeker weer Johan de Rouw zijn. Met op de bumper gevolgd door onder andere Ad Bouman- Robin Vogel- Dirk van Dijk- Henk Maassen van de Brink – Joey van Beek-Edwin Kuijpers.  Doordat Remco Struijk niet kan naar België kan afreizen, is het Michael Koel die zijn plaats gaat innemen.  Dakar man Maurik van de Heuvel, wil zich ook revancheren doordat hij in de eerste wedstrijd niet zijn kunnen kon laten zien door een kapot differentieel.
Voor degene die het evenement wil bijwonen. De toegang op het circuit van Zolder is gratis

Voor het tijdschema Zie de bijlage TIJDSCHEMA 15 MEI 2018 VERSIE 1