Dat kan jij ook: racen in de Mercedes-Benz SLK Cup!

Autoracen duur? Klopt. Maar niet in de SLK Cup. Maak kennis met deze betaalbare raceklasse op 3 december.

Biesheuvel Autosport organiseert in samenwerking met DriversDays op zondag 3 december de Mercedes-Benz SLK Cup Promo Dag op het Circuit Zandvoort.

Het begint met de aankoop van een tweedehands Mercedes-Benz SLK. Die wordt door montage van een speciale race-kit volledig in orde gemaakt voor echte races op het circuit. Inschrijfgelden, benzine en banden komen er nog bij. PR en een gezellig onderkomen voor alle Cup-rijders wordt verzorgd door Biesheuvel Autosport, die elke wedstrijd aanwezig is met de SLK Cup VIP-trailer.

Geen wonder dat dit de snelst groeiende klasse is in de autosport. Het aantal deelnemers is in slechts enkele jaren gegroeid tot 25 en volgend jaar worden er 35 auto’s aan de start verwacht.

Ben jij geïnteresseerd om als autocoureur in deze populaire klasse deel te nemen? Wil je alles weten over de Mercedes-Benz SLK Cup? Kom dan naar de SLK Cup Promo Dag die op zondag 3 december plaatsvindt op Circuit Zandvoort.

Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur: Inloop van coureurs en aspirant-coureurs die interesse hebben in de SLK Cup.
11.00 -12.00 uur: Uitleg over alle facetten van de SLK Cup. Met onderwerpen over techniek – opbouw – PR – onderhoud – verhuur – cursus.
12.30 – 13.00 uur: Lunch
14.00 – 16.00 uur: Meerijden in een SLK Cup-auto.
16.00 uur Rondvraag.
Belangstellenden kunnen zich opgeven
Ben jij geïnteresseerd om deelnemer te worden in de Mercedes-Benz SLK Cup. Wil je er alles over weten? Kom dan naar de Promo Dag op 3 december.

Opgeven voor deze bijzondere kennismakingsdag kan via info@slkcup.nl