Niet minder dan 11 Mercedes SLK rijders hadden zich aangemeld voor een evenement van de STWC, wat zich afgelopen weekend, op het schitterende circuit van Spa-Francorchamps, verreden werd

      
Het evenement bestond uit een vrije training ( vrijdag avond)  en kwalificatie op zaterdag morgen  met aansluitend aan race over 50 minuten. Zondag werd in de vroege morgen( 09.00 uur ) de  tweede race verreden. Tijdens de eerste race was het duidelijk dat Leo Bouman de te kloppen man zou gaan worden, gevolgd door Dirk van Dijk en Joey van Beek. Achter dit viertal op de voet gevold door Lars Poel, Andy Dam, team van Ooijen en Eelco Sirag. Uiteindelijk was het Leon Bouman die in de eerste race aan het langste eind trok. De tweede race leverde wederom mooie gevechten op tussen de diverse rijders. Lars Poel was inmiddels vertrokken naar Monaco. En Wybe Veenstra had zijn wagen na 20 munten rijden ( tijdens de verplichte pits stop van 1 minuut)  afgestaan aan Gert-Jan Konijnendijk. Het was echter gastrijder Andy Dam die iedereen verraste. In een schitterend gevecht tussen Dirk van Dijk en Ad Bouman was het deze keer Andy die de hoofdrol voor zich opeiste, met op een vierde plaats Nandor Trumpi.
Na afloop was iedereen enthousiast.  Alle SLK rijders kunnen terug kijken op een geslaagd evenement bij de STWC. Een groot voordeel bij deze wedstrijd is dan ook, dat men de wagen kan delen met een mede coureur. Bij de verplichte pitstop van 1 minuut kan men zonder tijdsverlies van rijder wisselen.
De kosten kan men zodoende dan ook delen. Een omdat de twee races, elk 50 minuten in beslag nemen komt men toch zijn trekken.


Uitlag 1e race                                  Uitslag 2e race
1e Leon Bouman                             Andy Dam
2e Dirk van Dijk                               Dirk van Dijk
3e Joey van Beek                            Ad Bouman